Zelfgemaakt cadeau scoort hoog!

door |

De cijfers liegen er niet om, een zelfgemaakt cadeau scoort hoog! We zitten middenin de chaos van de feestdagen en ieder jaar weer lopen mensen met de handen in het haar.. en waarom? Omdat steeds meer Nederlanders het beu zijn om maar een cadeau te geven (én krijgen) waar geen gevoel bij is. Omdat het ‘moet’.

Gevoel en betekenis
Om je cadeau er tegenwoordig uit te laten springen moet je zeker meer gevoel en betekenis aan geven. Zo blijft het jarenlang hangen in het geheugen van de ontvanger. Sinds de lancering van deze website hebben we honderden aspirant én ervaren hobbyisten goed op weg geholpen met het vinden van kwalitatieve bouwtekeningen en projecten. Daar zijn we heel trots op! Het laat zien dat er nog steeds genoeg mensen zijn die graag zelf meubels maken en het ook op een professionele doch voordelige manier willen aanpakken.

Zelfgemaakt cadeau

De bouwtekeningen uit het grootste doe-het-zelf pakket van Europa (10.000+!) zijn helder, gedetailleerd en bieden eindeloos veel creatieve oplossingen. Voor zeer kleine tot zeer grote doe-het-zelf-projecten hoef je niet verder te kijken. En het mooiste is nog dat je er altijd, maar dan ook echt altijd en overal bij kunt!

Zelf maken is leuker
De bouwtekeningen bieden niet alleen ideeën voor nieuwe meubels, maar kunnen ook gebruikt worden om bestaande meubels uit te breiden of op te leuken. Wanneer je iets zelf maakt, stop je er de nodige positieve energie in en dit is voelbaar voor de ontvanger. Reden genoeg om een nieuwe liefde te veroveren met een zelfgemaakt krukje of boekenlegger.

Aandacht is waardevol
Iedereen kan een strik doen om prullaria, en in de ‘drukke’ maatschappij waarin we leven is er steeds minder bewuste aandacht voor elkaar. Aandacht is waardevol en wordt gewaardeerd, want het zegt iets over de gever die kostbare tijd besteedt aan een ander.

Reuze keuze
Omdat er meer dan 10.000 bouwtekeningen in het pakket zitten, is de keuze simpelweg reuze. Maar met een mooi idee is de eerste stap al gezet. Wat volgt is de bijpassende tekening en houtkeuze om het verder uit te werken. Geweldig om professioneel in te zetten voor de verkoop van handgemaakte meubels maar ook uitstekend om als hobbyist een persoonlijke database achter de hand te hebben.

Ja! Ontdek het zelf en laat je creativiteit los!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *