Wandpaneel maken

door |

Zoals iedere doe-het-zelver en houtliefhebber weet, komt er geen eind aan de creaties die je zelf kunt maken! Een wandpaneel maken is een uitstekend begin om je woonkamer om te toveren vol zelfgemaakte meubels.

Wat voor hout?

Afhankelijk van de stijl van je interieur bepaal je wat voor hout je het liefst wil gebruiken voor het wandpaneel. Laat het op maat zagen of doe het zelf aan de hand van de afmetingen die je op de bouwtekening ziet staan. Voor een stoere en rauwe uitstraling is gebruikt steigerhout ideaal. Maar je kunt ook voor een gelikter resultaat gaan door te kiezen voor douglashout of beukenhout. Schuur het hout licht op en verf ze eventueel in een mooie kleur.

Bouwtekening voor wandpaneel

In het uitgebreide bouwtekeningen pakket vind je meerdere ontwerpen om zelf een wandpaneel te maken. Zowel voor beginnende doe-het-zelvers als ervaren klussers zijn de bouwtekeningen goed te volgen. Je vindt er de afmetingen en gedetailleerde legenda zodat je professioneel werk kunt leveren.

Stap voor stap uitgelegd

Wanneer je de gewenste bouwtekening hebt gekozen kun je meteen aan de slag. Dit doe-het-zelf project wordt stap voor stap uitgelegd en kun je in 1-3 dagen af hebben. Personaliseer je eigen wandpaneel door diverse combinaties samen te voegen.

Doe-het-zelf wandpaneel maken – Boodschappenlijst

  • Twee planken steigerhout (of ander hout) Afmeting: 250 x 19,5 x 3 cm
  • Spaanplaatschroeven (±30 stuks) Afmeting: 4,5 x 50 mm
  • Schroefogen (6 stuks) Afmeting: 6 x 50 mm
  • Schuurpapier korrel 280 (om licht op te schuren)

+ Gedetaileerde bouwtekening

Vele enthousiaste doe-het-zelvers en professionals zijn je voorgegaan en maken voortdurend gebruik van de ruim 10.000 bouwtekeningen waar je zo toegang toe krijgt. De ontwerpen van hoge kwaliteit zijn 24/7 beschikbaar en wereldwijd te downloaden. In overzichtelijke categorieën vind je meer bouwtekeningen dan je ooit nodig zal hebben voor al je toekomstige doe-het-zelf projecten.

Ja! Ik maak het zelf!

> >> > Direct Toegang

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *