Stoel maken Jarrah hout

By |

Voor frisse, beginnende doe-het-zelvers is het een ware openbaring. De wereld van bouwhout! Er zijn ontelbaar veel kwalitatieve, duurzame en milieubewuste natuurproducten om mooie meubels mee te maken. Neem nou Jarrah (yarrah) hout, ook wel bekend onder de botanische naam Eucalyptus marginata, en wat kenners betreft; een knapperd om mee te bouwen!

Jarrah hout is hét geheim van professionals die veel met hout werken en dat is niet zomaar; Dit hout is zeer sterk, hard en moeilijk brandbaar. Ook een fijn detail om te onthouden!

Speciaal hout

Wil je aan de slag met een mooie creatie van speciaal hout? Dan is dit een echte aanrader. Jarrah hout is uitstekend om bijvoorbeeld een of meerdere mooie zitstoelen mee te maken. Bij blootstelling aan licht kleurt dit hout geleidelijk van matig roodbruin tot donker roodbruin. Volgens liefhebbers wordt het alleen maar mooier met de tijd!

Gepolijst en gelakt Jarrah hout levert een authentieke uitstraling op die meteen luxe en kwaliteit presenteert. Ga jij je eigen stoel maken? Maak het eenvoudig voor jezelf aan de hand van onderstaande bouwtekening die onderdeel uitmaakt van dit uitgebreide pakket. De bouwtekeningen zijn helder en goed op te volgen met uitgebreide legenda. – Onderstaande sneak preview screenshot is uiteraard een beknopte weergave. –

Mooie klassieke stoel maken

 

stoel maken jarrah hout

Het zelf bouwen van meubelen biedt vele voordelen; je kunt ervoor kiezen om dicht bij de natuur te blijven door gebruik te maken van de beste natuurproducten, je bent creatief bezig en werkt oplossingsgericht, leert voortdurend nieuwe dingen, bespaart op den duur werkelijk duizenden euro’s én je kunt meer genieten van je eigen doe-het-zelfprojecten want je hart en ziel zit erin. Daar kan geen kant-en-klare meubelstuk tegenop.

Wacht niet langer en steek de handen uit de mouwen, want jij kan het ook! Zelf je eigen stoel maken voor eigen gebruik of voor de verkoop! Met meer dan 10.000 duidelijke en goed te volgen bouwtekeningen is the sky werkelijk de limit!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *