Salontafel van pallethout

door |

Met een salontafel van pallethout creëer je een ware eyecatcher! Hipsters en interieur junkies komen maar niet over de unieke uitstraling van een palletmeubelstuk. En gelijk hebben ze, want in de reeks populaire diy meubelen gemaakt met pallethout is dit een absolute topper!

Eigenwijze smaak

Dit doe-het-zelf project is voor de liefhebbers van een eigenwijze smaak. Mensen die niet terugdeinzen voor artistieke werken gaan er maar al te graag mee aan de slag. Kies je ontwerp uit de vele bouwtekeningen die ervoor beschikbaar zijn en bepaal of je er wel of geen wieltjes onder wil plaatsen.

Binnen en buiten

Een salontafel van pallethout kun je zowel binnen als buiten plaatsen. Door goed onderhoud te plegen aan het hout blijft het vele seizoenen gegarandeerd mooi.

Minimalist trend

Meubels van pallethout passen perfect bij de minimalist trend die de interieurwereld steeds weer opschudt. Mooie praktische meubels die kracht uitstralen met minimale poespas. Een leuke toevoeging aan je zelfgemaakte salontafel is een op maat gesneden glasplaat om er een extra stijlvolle dimensie aan te geven.

Bouwtekening voor salontafel van pallethout

In het grootste pakket met bouwtekeningen vind je diverse ontwerpen om zelf een salontafel van pallethout te maken. Aan de hand van nauwkeurige afmetingen en instructies kun je al binnen één dag je eigen salontafel af hebben en plaatsen in je interieur. Of je het nou voor jezelf maakt, vrienden, kennissen of voor de verkoop. Kwaliteit staat voorop!

Het is natuurlijk ook mogelijk om ander hout te kiezen in plaats van pallethout. Of je combineert meerdere houtsoorten met pallethout. Je bereikt er meteen een compleet andere uitstraling mee en er zijn vele variaties te bedenken!

Ja! Ik maak het zelf!

Ben jij klaar om aan de slag te gaan met dit doe-het-zelf project dat je al in één dag af kunt hebben? Kijk snel verder om direct toegang te krijgen tot de bouwtekeningen.

> >> >Direct toegang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *