Plezier van het bouwen

door |

Mensen vergeten vaak hoeveel plezier je kunt hebben wanneer je ervoor kiest om zelf je meubels te bouwen. Ook het unieke eindresultaat en het goede gevoel dat je krijgt van het maken van je eigen creaties is iets wat weleens over het hoofd wordt gezien. Zonde! Natuurlijk kun je van alles kopen in woonwinkels en bouwmarkten, maar als je eens wat anders wil hebben dat er echt uit springt en ook nog eens een goed verhaal heeft… dan maak je het zelf!

Voor jezelf bouwen of voor een ander

Met de vele beschikbare bouwplannen kun je naar hartenlust grote en kleine meubels, accessoires en speelgoed op maat maken. Werkelijk een droom voor elke doe-het-zelver omdat er meer dan tienduizend bouwplannen in staan waar je gelijk mee aan de slag kan. De duidelijke handleidingen en detailtekeningen leiden je stap-voor-stap en foutloos door ieder project heen.

Gedreven klussers kunnen alle kanten op met de collectie en gebruiken de bouwplannen als basis voor bijzondere handgemaakte meubels die vervolgens online te koop worden gezet.

Handen uit de mouwen!

De bouwplannen die worden aanbevolen op deze website zijn bedoeld voor beginnende, gemiddelde én ervaren doe-het-zelvers in hart en nieren. Voor mannen en vrouwen die graag de handen uit de mouwen steken en genieten van het bouwen van unieke creaties. Of je nou graag met hout werkt of gecombineerde materialen, ieder doe-het-zelf project is uniek omdat het grotendeels met de hand wordt gebouwd en daarmee een persoonlijke stempel meekrijgt.

Samen beleven, samen bouwen

Bespaar duizenden euro’s met de vele kant-en-klare bouwplannen waar je de mooiste meubels mee maakt. Bouw creatief samen met vrienden, kennissen of kinderen door op praktische wijze de banden te versterken. Wat dacht je van een hoogslaper, eigen design boekenplank, TV meubel of complete tuinspeelgoed combinaties! Je vindt de bouwplannen hiervoor allemaal terug in het meest uitgebreide pakket dat er online te vinden is.

Benieuwd naar nog meer informatie en hoe je eraan kunt komen? Lees snel verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *