Meubels van je dromen

By |

De meubels van je dromen voldoen volledig aan je eisen en vormen een verlengstuk van je persoonlijkheid. Voor een echte klusser of hobbyist die ervan geniet om te bouwen is er niets fijner dan…. je zelfgemaakte meubels! De voldoening die het brengt om te zitten op je eigen stoel, die je helemaal naar smaak hebt gemaakt, is onbetaalbaar.

Doe-het-zelf, maak je eigen meubels!

Met een pakket van meer dan 10.000 kwalitatieve en professionele bouwtekeningen kun je alle kanten op. Waar begin je? Nou, elk doe-het-zelf projectje wordt nieuw leven ingeblazen als je weet dat je stap-voor-stap met een uitgebreide handleiding precies kunt zien waar je mee bezig bent.

De grootste woonwinkels maken er al gretig gebruik van en rollen de producties er als zoete broodjes uit. Maar dat kan iedere enthousiaste timmerman, hobbyist en beginnende of ervaren doe-het-zelver ook! Je vindt er alles wat je nodig hebt voor de meubels van je dromen. Maar dan ook echt alles wat je moet weten om bijvoorbeeld een stapelbed, TV meubel, boekenplank, tuinhuis, kliko ombouw, loungebank of eettafel en meer te maken.

Je kunt de bouwtekeningen gebruiken om je eigen leven gemakkelijker te maken of dat van je familie, vrienden en kennissen. Een leuk meubelstuk gezien in die ene dure woonwinkel? Reken maar dat je er zelf een kan maken die nóg beter in elkaar zit, en dat voor een fractie van de prijs!

Handen uit de mouwen steken!

Leerlingen van Middelbare scholen door heel Nederland hebben dankzij deze heldere bouwtekeningen tijdens technieklessen de knapste meubels in elkaar kunnen zetten. Hét bewijs dat er geen grens is aan de mogelijkheden met dit bijzondere pakket.

Beginners of ervaren doe-het-zelvers; het bouwen van meubels moet stap voor stap gebeuren en met de juiste bouwtekeningen, wordt het gegarandeerd een succes!

Slimme ondernemers die zelf klussen, zetten aan de hand van de bouwtekeningen een exclusieve, selecte voorraad neer van handgemaakte design meubels en zitten nooit zonder nieuwe ideeën of producten om te verkopen. En daar houdt het niet op. Dromen kunnen uitkomen en helemaal als je bereid bent om je handen uit de mouwen te steken en ervoor aan de slag te gaan. Richt je hele tuin in met je zelfgebouwde steigerhouten meubels of droom lekker weg onder je zelfgebouwde houten pergola.

Ontdek wat er nog meer mogelijk is met 10.000 bouwtekeningen.

 

4 thoughts on “Meubels van je dromen

  1. Pingback: Onderhoud houten meubelen - Zelf Meubels Maken - Bouwtekeningen

  2. Pingback: Steigerhout hondenhok maken - Zelf Meubels Maken - Bouwtekeningen

  3. Pingback: Duizenden euro's besparen - Zelf Meubels Maken - Bouwtekeningen

  4. Pingback: Stoel maken Jarrah hout - Zelf Meubels Maken - Bouwtekeningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *