Meubels op maat

door |

Maak voortaan al je meubels op maat! Wat is er fijner dan je eigen huis- en tuininrichting tot in de details zelf te bepalen? Bespaar duizenden euro’s door slim aan de slag te gaan met je volgende doe-het-zelf projecten. Met het uitgebreide bouwtekeningen pakket dat je hier kunt vinden, kun je met meer dan tienduizend bouwtekeningen de mooiste meubels zelf maken óf laten maken. Ja! Dat zijn er meer dan je ooit nodig zal hebben en de keuze is reuze!

Doe inspiratie op

in de duurste woonwinkels en maak het vervolgens zelf! Je eigen design meubels, helemaal op maat! Met een professionele bouwtekening wordt het kluswerk voor elke doe-het-zelver stukken makkelijker gemaakt. Je weet precies waar je aan toe bent en wat je nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken.

Alle meubels op maat

Van complete keukens, pergola’s, tuinhuizen, stoelen, banken, TV meubels, Kliko ombouw, radiatorombouw, carports, rekken, raamluiken, (stapel)bedden, boekenplanken tot boomhutten en poppenhuizen. Je raakt niet uitgekeken op de vele ontwerpen en gedetailleerde bouwtekeningen.

Voor beginners én Professionals

Het complete bouwtekeningen pakket bevat alles wat je nodig hebt om slim aan de slag te gaan met doe-het-zelf projecten. De heldere instructies en zorgvuldige beschrijvingen helpen je stap voor stap om je meubels op maat te maken. Zowel beginners als professionals kunnen ermee uit de voeten en de vele beschikbare categorieën bevatten bouwtekeningen die variëren van zeer simpel, gemiddeld tot zeer complex. Dankzij de gedetailleerde ontwerpen voorkom je de meest gemaakte bouwfouten en zie je niets over het hoofd!

Dus, ga je zelf aan de slag met uitdagende doe-het-zelf projecten om volledig naar wens je meubels te maken? Of zoek je naar een onweerstaanbaar cadeau voor een moderne doe-het-zelver? Geweldig!

Lees snel verder voor meer informatie
en krijg direct onbeperkt toegang tot de bouwtekeningen om je meubels op maat te maken.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *