Meubelen voor kinderen

By |

Voor kinderen is het geweldig als hun slaapkamer één groot speelparadijs is, een eigen ruimte waar alles mogelijk is. Een belangrijk aspect daarbij is ‘ruimte’ of in ieder geval een creatieve oplossing daarvoor. Met praktische meubelen als een hoogslaper kun je bijvoorbeeld flink wat ruimte tevoorschijn toveren, terwijl de kamer toch goed benut wordt.

Doe-het-lekker-zelf

Betrek kinderen eens bij het klussen, afhankelijk van de leeftijd (uiteraard) kan het een geweldige verbindingservaring zijn dat mooie herinneringen oplevert. Met Fred’s pakket van meer dan 10.000 bouwtekeningen kun je het zo gek niet bedenken, en je maakt het zelf.

Populaire meubels voor kinderen

Van de allerkleinsten tot de grote jongens, iedereen wordt blij van op maat gemaakte meubelen. Met bouwhout en de beste kwaliteit bouwtekeningen maak je zelf:

bureaus, boekenplanken, stapelbedden, loungebanken, boekenkasten, dressoirs, commodes, plantenbakken, werkbanken, boomhutten, speelhuisjes en meer!

Zelfs kleine projecten van naamborden, deurborden, karretjes of houten letters krijg je stap-voor-stap en met heldere handleiding + specificaties in het bouwtekeningenpakket waar we het over hebben.

Een van de grootste voordelen van zelfbouw is dat je zelf grote invloed kunt uitoefenen op de maten van de meubelen. Je kan jarenlang, generaties lang van zelfgebouwde meubelen genieten tot je besluit om ze weg te geven of te verkopen.

Levenslange toegang tot downloads

In dit digitale tijdperk heeft niemand zin of plek om 10.000 bouwtekeningen fysiek in mappen op te bergen. Maar wat een gigantische bibliotheek zou dat zijn! Nee. De bouwtekeningen zijn online 24/7 te raadplegen en te downloaden zodat je ze fijntjes op je harde schijf of ander medium kunt bewaren. Handig om tijdens het klussen even op de iPad te koekeloeren!

Probeer het zelf uit voor 30 dagen met een niet-goed-geld-terug garantie. Bouw zelf complete kinderkamers met bijbehorende accessoires waar je kinderen jarenlang van zullen genieten. Duizenden euro’s worden bespaard met doe-het-zelf projecten en jij kan het ook! Van beginner tot klusexpert, je zal nooit meer zonder ideeën, inspiratie of werk zitten met dit bijzondere pakket.

Ja! Ik wil het pakket dat elke doe-het-zelver moet hebben!

Probeer nu simpelweg de beste bouwtekeningen uit voor 30 dagen en als het niet bevalt, kun je altijd rekenen op de niet-goed-geld-terug garantie.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *