Materialenlijsten

door |

Een van de handigste dingen die je in Fred’s bouwtekeningen pakket terug vindt, zijn de materialenlijsten! Naast de heldere en goed te volgen bouwtekeningen is het ook prettig om te weten wat je precies nodig hebt om met je bouwproject aan de slag te gaan. Daar komt zo’n lijst ideaal van pas!

Tijd is geld
Het scheelt enorm veel tijd wanneer je bij de bouwmarkt aankomt om je spullen voor je doe-het-zelf project(en) in te slaan. Je kunt op deze manier een bouwmarkt medewerker de specifieke materialenlijst laten zien zodat zij voor jou alles kunnen verzamelen.

Ook als je eventuele aanpassingen wil doen aan het originele ontwerp kun je het best met een bouwmarkt medewerker zoeken naar passende alternatieven. Op deze manier voorkom je natuurlijk onnodige bouwfouten. Tijd is geld en op deze manier kun je jezelf een hoop stress besparen! Want, tja… het is algemeen bekend dat er bij het bouwen van doe-het-zelf projecten weleens de nodige stresssituaties kunnen ontstaan als alles niet verloopt zoals gepland. Maar dat hoeft gelukkig niet altijd zo te zijn!

Uitgebreider dan uitgebreid
De ruim 10.000+ bouwtekeningen bieden oplossingen voor alles wat je voor binnens- en buitenshuis kunt maken. Van de allersimpelste creaties tot vrij intensieve projecten, ze hebben allemaal één ding gemeen en dat is dat ze stap-voor-stap goed te volgen zijn. Uiteraard is het niet aan te raden om voor je allereerste project al aan de slag te gaan met een super complex project, want daar kan aardig wat tijd in gaan zitten en enige ervaring kan hoop gerommel voorkomen.

Voorbeeld Materialenlijst (benodigde onderdelen en maten):
– Hout (50 bij 20 cm)
– Foamboard (15 bij 15 cm)
– Latje (15 cm)
– Kurken
– Gestrekt ijzerdraad
– Fosforescerende klei
– Lijm
– Verf
– Plakband
– Houtlijm

Heb jij al ervaring met het bouwtekeningen pakket van Fred? Iedereen die het pakket ooit heeft aangeschaft heeft wel een favoriete bouwproject! Wat is die van jou? Laat het weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *