Leukste doe-het-zelf projecten

door |

De leukste doe-het-zelf projecten zijn uiteraard de projecten waar je stressloos en eenvoudig doorheen vliegt! Als ze ook nog eens leerzaam zijn is het een dubbele pluspunt. Maar het belangrijkste blijft het eindresultaat. Wil jij aan de slag gaan met een nieuw doe-het-zelf project of ben je simpelweg op zoek naar inspiratie? Lees snel verder!

Een boekenplank maken

Maak eenvoudig zelf je boekenplank om je collectie op een originele manier tentoon te stellen. Hier vind je de bouwtekeningen voor diverse boekenplank ontwerpen.

Een kast maken

Wil je iets unieks in je kamer neerzetten? Begin dan aan het bouwen van je eigen kast! Bepaal zelf hoe en waar je alles wil hebben aan de hand van professionele bouwtekeningen die je hier kunt vinden.

Een salontafel maken

In veel woonruimtes is dit vaak dé eyecatcher en centerpiece waar alle aandacht naartoe gaat. Kies jij er ook voor om je eigen design salontafel te maken van het mooiste materiaal dat je kunt vinden? Toe maar, lees snel verder om te ontdekken waar de bouwtekeningen te vinden zijn.

Een TV meubel maken

Er zijn genoeg TV meubels te koop, maar wat als je er graag een op maat wil? In een specifiek ontwerp? Van een bijzondere houtsoort? Dan kun je die laten maken door de bouwtekening aan een doe-het-zelver te geven of zélf de handen uit de mouwen te steken! Ook de bouwtekeningen voor diverse TV meubels vind je terug in het uitgebreide pakket.

Een Kliko ombouw maken

Nog zo’n handige meubelstuk dat je buitenleven een stuk aangenamer kan maken. Ideaal om kliko’s en vuilniscontainers buiten het zicht te houden en om ongedierte slimmer af te zijn. Bouwtekeningen voor enkele of dubbele kliko ombouwoplossingen vind je hier.

Een kapstok maken

Veelgebruikt meubelstuk? Yep. Vaak ondergewaardeerd? Yep. Reuze handig? Jazeker! Ontdek hoe jij zelf binnen één dag een fantastisch mooie kapstok kunt maken van het mooiste materiaal. Je kan er natuurlijk langer dan één dag over doen, maar puur ter indicatie hoe makkelijk en foutloos het kán gaan. Vertrouw op de professionele bouwtekeningen waarin alle details stap-voor-stap uitgestippeld staan.

>> > >> > Direct toegang tot bouwtekeningen voor de Leukste doe-het-zelf projecten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *