Ledikant maken

door |

Zelf een ledikant maken is een doe-het-zelf project dat aan zéér hoge eisen moet voldoen. Maar dat maakt het niet minder leuk! Om een veilige slaapplek voor een kind te kunnen waarborgen, is het belangrijk om nauwgezet de bouwtekening te volgen.

Van wieg naar ledikant

Rond de 3 maanden wordt het voor de meeste kinderen tijd om over te stappen naar een ledikant. Hier kunnen ze zeker tot ± 2,5 jaar veilig in slapen. Dit wordt over het algemeen gedaan om te voorkomen dat kindjes door hun beweeglijkheid tegen de zijwanden van een gesloten wieg komen.

Reuze keuze

De keuze is reuze wat ledikanten betreft. Maar als je écht iets unieks wil neerzetten voor een kind, dan kan niets tippen aan een zelfgebouwde ledikant. Het is daarbij ook een mooi gebaar en sentimenteel meubelstuk dat met liefde is gebouwd. In het pakket met bouwtekeningen vind je ook ontwerpen om houten letters te maken die het ledikantje perfect personaliseren!

In woonwinkels vind je ledikanten voor de meest uiteenlopende prijzen. Bespaar eenvoudig geld door zelf een mooi bed te maken van uitstekende kwaliteit die generaties lang doorgegeven kan worden!

Ledikant maken met bouwtekening

De bouwtekeningen voor diverse soorten ledikanten vind je terug in het meest complete pakket dat er verkrijgbaar is! Met ruim tienduizend bouwtekeningen voor doe-het-zelf projecten waar je je hele huis, tuin, garage en werkplek mee kunt vullen. Of het nou voor jezelf, verkoop of om cadeau te doen, met de goed te volgen en gedetailleerde bouwtekeningen maak je fantastische meubelen!

Splintervrije houten ledikant
Een goede afwerking is van cruciaal belang bij een houten ledikant. Een goede manier om dit te bereiken is door te kiezen voor beukenhout. Deze harde houtsoort wordt bovendien ook veel voor speelgoed gebruikt omdat het niet splintert.

Direct toegang om aan de slag te gaan

Wacht niet langer en ga direct aan de slag met het bouwen van je eigen houten ledikant. De exacte afmetingen en de instructies vind je terug op de gekozen bouwtekening. Stap voor stap en met duidelijke handleiding bouw je de mooiste creaties!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *