Kapstok maken

door |

Een van de meest nuttige meubels die je zelf kunt maken is toch écht wel…… een kapstok! Zelf je eigen kapstok maken hoeft geen ingewikkelde taak te zijn. Met de juiste bouwtekening wordt alles tot in de details voor je uitgestippeld!

Origineel design

Met een zelfgemaakte kapstok en een likje van je eigen persoonlijkheid kun je gemakkelijk een origineel design neerzetten. Onderschat het echter niet! Ondanks dat dit project goed te volgen is met een gedetailleerde bouwtekening, is er geen ruimte voor slordigheden.

Je kunt kiezen uit meerdere ontwerpen om een houten kapstok te maken. Zo zijn er ook bouwtekeningen waar je bijvoorbeeld een stuk hout als plank kunt instellen om boven je kapstok te zweven. Handig als je extra ruimte op een slimme manier wilt integreren.

Beste bouwtekening

Het is simpel. De beste bouwtekening voor je kapstok is er eentje die door een professional is gemaakt die bovendien wéét waar hij het over heeft. Daar kun je gerust op vertrouwen wanneer je aan de slag gaat met de ruim tienduizend ontwerpen die er beschikbaar zijn.

Hoe belangrijk is een goede bouwtekening?

Dit is met één woord te beantwoorden, namelijk: KWALITEIT
Zelf je meubels maken is een ding maar en gedetailleerde bouwtekening ontwerpen waarbij alles tot op de milimeters is afgestemd.. dat is een ander verhaal. Je wilt natuurlijk niet dat je zelfgemaakte kapstok van de muur af klapt omdat het gewicht van de vele jassen en paperassen niet gedragen kan worden? Nou dan, daarom heb je de juiste instructies nodig zodat je dit uitdagende doe-het-zelf project perfect kunt afronden. De kwaliteit zit hem daarbij ook in de details, de berekeningen en exacte afmetingen om een mooi geheel te vormen.

En, wil jij al je eigen kapstok maken? 

Laat je enthousiasme niet daar stoppen maar kijk ook eens rond naar de andere leuke doe-het-zelf ideeën die er beschikbaar zijn. Kijk snel verder hoe je aa de bouwtekeningen kunt komen.

Ja! Ik wil direct toegang! 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *