Houten bar maken

door |

Een houten bar maken voor in huis, de garage of buiten in de tuin! Laat je inspireren door dit geweldige doe-het-zelf project en ga aan de slag met het maken van je eigen houten bar en barkrukken. Met deze uitgebreide bouwtekeningen kun je erop vertrouwen dat je een waar kunstwerk neerzet.

Slim aanpakken!

Vele slimme ondernemers maken gebruik van exact dezelfde bouwtekeningen en verkopen het eindresultaat voor gigantische bedragen. Maar jij kunt het slimmer aanpakken! Door zelf de handen uit de mouwen te steken bespaar je honderden euro’s!

Bar feestje!

Een bar is natuurlijk reuze handig bij feestjes en bijeenkomsten. Men kan er gezellig staan borrelen en alle drankjes zijn er makkelijk te serveren. Het is verder ook gewoon een praktische, compacte oplossing voor een keukentje/drankenkast. Wanneer je je eigen houten bar bouwt, kun je tot in de details bepalen hoe je alles wil hebben. Als je een mooi ontwerp hebt gevonden tussen in de collectie bouwtekeningen kun je het eindresultaat natuurlijk helemaal naar wens personaliseren.

Luxe houten bar maken

Met duurzaam hout en kwalitatieve materialen kun je zeer zeker zelf een luxe houten bar maken. Van het design van de bar tot de laatste puntjes in de afwerking. Populaire houtsoorten voor een houten bar zijn o.a steigerhout en douglas hout.

Onderhoud en verzorging

Afhankelijk van de plaatsing van de houten bar is er de nodige onderhoud en verzorging. Neem de nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat je vele seizoenen lang kunt blijven genieten van je houten bar.

Keuzes, keuzes, keuzes

Kies jij voor een simpele bar die beperkte ruimte inneemt? Of ga je voor een riante hoekbar waar acht man met gemak aan kan staan borrelen. De keuze is aan jou! In het bouwtekeningen pakket vind je vele houten bar ontwerpen en zeer zeker die ene die helemaal aan jouw wensen voldoet. En het mooie is, dat er nóg tienduizend andere bouwtekeningen in zitten waarmee je je bar kunt uitbouwen met handige accessoires en krukken.

Ja! Ik maak het zelf.

>> > >> Direct toegang tot de bouwtekeningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *