Hippe Houten Kerstboom maken!

door |

Wat doe jij voor Kerst? Een hippe houten kerstboom maken natuurlijk! Het is dé tijd van warme saamhorigheid en twinkelende verlichtingen en daar hoort ieder jaar wel wat bijzonders bij, toch? Voor veel mensen is het een big deal om de huisinrichting volledig om te dopen tot een waar kerstsprookje en dat is alleen maar leuk! Zeker als je eens iets aparts hebt.

Niet alleen voor jezelf

Je kerstversiering is niet alleen voor jezelf maar ook om te delen met je gasten. Je presenteert het als het ware om van te genieten. Het verrijkt de ambiance en haalt een natuurlijke sfeertje in huis. Een houten kerstboom kan gewoon erbij komen te staan óf als vervanging van de traditionele naaldboom (of kunstboom). Met de bouwtekening kun je stap voor stap de instructies en aanwijzingen volgen om je eigen, unieke exemplaar te maken. En dat is niet alles, je vindt er nog honderden andere tekeningen om je eigen originele houten cadeaus te maken.

Maar die houten kerstboom dus,

Houten kerstboom?! Wat. doe. je. daar. eigenlijk. mee?

In principe kun je je eigen houten kerstboom op dezelfde manier versieren zoals je dat met een echte boom zou doen of je hangt er voor de verandering wat gezellige kerstkaartjes en led waxinelampjes in. Er zijn talloze variaties mogelijk en je kunt het bovendien in een natuurlijke houttint laten of opleuken met een likje verf en kunstsneeuw.

Leuke tips voor de uitvoering: Wit (lakverf), Zwart (lakverf), Ruw steigerhout of teak hout!

Unieke binnenkomer

Een leuke plaats om je houten creatie te plaatsen is vlakbij de voordeur (buiten), mits onder een geveltje zodat het droog blijft. Op deze manier heb je een unieke binnenkomer die errg moeilijk over het hoofd te zien is! Gegarandeerd gespreksmateriaal!

Origineel Cadeau
Zeg eens zelf, iedereen lijkt alles al te hebben, nietwaar? Bespaar jezelf urenlang struinen door winkels om koste wat kost een cadeau voor iemand te scoren en maak zelf eens iets. Mensen vergeten handgemaakte cadeaus nooit meer! Dus als je echt een diepe indruk wilt maken op iemand, geef ze iets wat je zelf hebt gemaakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *