Eenvoudig zelf je boekenplank maken

By |

Voor boekenliefhebbers is het misschien wel de belangrijkste vraag voor de huisinrichting. Waar laat ik mijn boeken? Je kunt natuurlijk een boekenplank kopen in de winkel of zélf een boekenplank maken!

Er zijn vele creatieve manieren om boeken op te bergen maar het leukst is natuurlijk in het zicht. Want…

Boeken die opvallen worden sneller gelezen en als je ze netjes ordent, worden ze een stijlvolle verrijking zijn voor je hele interieur. 

De mooiste meubels maak je gemakkelijk zelf! En iedereen houdt van meubels met een goed verhaal. Zelfs met minimale klus-kennis kan zelfs de klunzigste beginner mooi handwerk neerzetten. Goedkoop steigerhout of resten van eikenhout kun je met een goed bouwplan omtoveren tot  heuse design meubels waar iedereen naar omkijkt. Bespaar geld door slim te werken!

Wie houdt er niet van geld besparen? Als je eenmaal gewend raakt aan het zelf maken van meubels, dan zal je je neus ophalen voor te dure exemplaren in de winkels. Beginnende én ervaren doe-het-zelvers zijn allemaal van mening dat je meer geniet van de dingen die je zelf bouwt. En je mag er ook zeker trots op zijn!

Wie gelijk roept dat ze twee linkse handen hebben en niets zelf kunnen maken, doet zichzelf tekort. Onderschat jezelf niet totdat je het tenminste hebt geprobeerd. Met een duidelijke stap-voor-stap handleiding krijg je namelijk hetzelfde gelikte resultaat als de beste timmermannen van het land. Zij doen het tenslotte ook stap-voor-stap nietwaar?

Oefening baart kunst en geduld is een schone zaak. Maar wil jij als beginner of ervaren doe-het-zelver tijd én geld besparen? Dan ben je op het juiste adres om de handen uit de mouwen te steken! Maak zelf goedkope meubels die er duur uitzien!

Een boekenplank maken

Het bouwplan een boekenplank maken bevat alles wat je moet weten, van de afmetingen, stap-voor-stap handleiding en welke materialen je precies nodig hebt. Compleet met meer dan 10.000 andere kant en klare bouwtekeningen voor het zelf maken van moderne houten meubels.

JA! Ik maak het zelf.

5 thoughts on “Eenvoudig zelf je boekenplank maken

  1. Pingback: Hup! Een TV meubel maken! - Zelf Meubels Maken - Bouwtekeningen

  2. Pingback: Inspiratie voor doe-het-zelf project - Zelf Meubels Maken - Bouwtekeningen

  3. Pingback: Meubels op maat - Zelf Meubels Maken - Bouwtekeningen

  4. Pingback: Leukste doe-het-zelf projecten - Zelf Meubels Maken - Bouwtekeningen

  5. Pingback: De Top 10 Leukste Houten Accessoires! - Zelf Meubels Maken - Bouwtekeningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *