Een kast maken

door |

Een kast maken, dat is iets wat je de eerste keer al goed wil doen! Als een van de meest ondergewaardeerde maar tegelijk belangrijkste meubels in huis, staat de kast op de lijst van leukste doe-het-zelf projecten! Ieder huis en kantoor heeft er wel een staan; een voorraad-, archief-, kleding-, badkamer-, keuken-, hobby- of zolderkast. Stuk voor stuk handige meubels die voorzien in opbergruimte.

Maar een kast moet behalve goede opbergruimte bieden, er ook nog eens goed uitzien én goed in elkaar zitten. Niemand zit te wachten op een gevaarte dat schots en scheef staat. Je eigen kast maak je stressloos en eenvoudig zelf met de hulp van een betrouwbare bouwtekening.

Leuk doe-het-zelf project: Een kast maken

Of het nou om een grote of kleine kast gaat, het maken van dit meubelstuk is gegarandeerd één van de leukste doe-het-zelf projecten waar je aan kunt beginnen. De reden hiervoor is de immense veelzijdigheid en ontelbare manieren om je eigen kast te personaliseren. Aan de hand van de heldere bouwtekeningen die er beschikbaar zijn loop je vlot door het project heen, voorkom je bouwfouten en kun je gerust vertrouwen op een kwalitatief goed eindresultaat.

Inloopkast

Met stip op nummer één staat de inloopkast als meestgevraagde meubels op maat. De bouwtekeningen voor diverse inloopkast oplossingen vind je terug in het uitgebreide bouwtekeningenpakket. Ga als een professional aan de slag met gedetailleerde ontwerpen voor indrukwekkende resultaten. Bespaar honderden euro’s door zelf de handen uit de mouwen te steken en slim te werken.

Kledingkast

Een stoere landelijke of strakke design kledingkast kun je zelf maken! Vergeet kant-en-klare meubels die voor teveel geld te koop worden aangeboden. Bepaal zelf welke elementen en details jij in je kledingkast terug wilt zien en maak het eenvoudig zelf met de bouwtekeningen, voorzien van stap voor stap begeleiding en makkelijk te volgen richtlijnen. Ben jij klaar om je eigen kledingkast te maken? Van de schroeven tot de afwerking, geheel in jouw eigen stijl!

Ja! Ik wil direct toegang tot de bouwtekeningen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *