Duizenden euro’s besparen

By |

Duizenden euro’s besparen doe je gemakkelijk door zelf je meubels te maken! De productiekosten van de meeste meubels zijn niet heel gigantisch hoog maar er wordt natuurlijk rekening gehouden met fijne winstmarges. Als consument is het goed om te weten dat je voor een meubelstuk veel en veel meer in de winkel betaalt dan wat het kost om het te maken. Dit is op zich niet zo gek, want de mensen die eraan gewerkt hebben doen dat niet voor niets. In andere gevallen wordt er bij de productie gebruik gemaakt van zeldzame of kostelijke materialen en dat zie je terug op het prijskaartje. Maar dit klopt lang niet altijd, laat je niet foppen!

Waar begin je?

Hoe geweldig het ook klinkt om zelf al je meubels te maken zoals je bankTV-meubel, eettafel, boekenplanken, hondenhokken, bed, kaptafel, kapstok, dressoir, salontafel, radiatorombouw, kliko-ombouw, voorraadkast, keukenkast, stoelen en plantenbakken… Je moet ergens beginnen. Met een flinke dosis motivatie, inspiratie en handen die aan de slag willen, is er niets wat je in de weg zal staan. Een goede voorbereiding en de juiste materialen op de juiste plek is hét recept voor een succesvol doe-het-zelf project.

Eigen design

Je kunt het zo mooi maken als je wilt en niet alleen voor jezelf, maar ook voor je familie, vrienden, kennissen en collega’s. Verras mensen met je eigen design en help ze duizenden euro’s te besparen door bij jou aan te kloppen als ze nieuwe meubels nodig hebben.

Euro’s besparen, creatief genieten

Iedereen profiteert van nieuwe manieren om geld te besparen. Als het niet nodig is om teveel te betalen voor meubels die gemakkelijk zelf te maken zijn, waarom zou je het dan doen? Okay, voor het gemak wellicht.. maar als je eens wist hoeveel meer je geniet van de dingen die je met je eigen handen hebt gemaakt!

10.000 bouwtekeningen

Dat lees je goed. Met meer dan 10.000 bouwtekeningen kom je gewoon niet meer zonder werk te zitten. Je bespaart gemakkelijk in een paar jaar duizenden euro’s en bent sneller klaar, met duidelijke handleidingen en hoge kwaliteit constructies.

Naar de bouwtekeningen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *