Cadeau voor een Doe-het-zelver

By |

Wat geef je nou aan iemand die alles al heeft? Sterker nog, hoe bedenk je een origineel cadeau voor een echte doe-het-zelver ? Creatieve mensen hebben een levendige fantasie en zeker wanneer het om klussen en uitdagende doe-het-zelf projecten gaat komt dit goed van pas.

Maar zelfs de creatiefste geesten kunnen soms wat hulp gebruiken en dan komt dit uitgebreide doe-het-zelf pakket als geroepen! Bomvol bouwtekeningen van de hoogste kwaliteit en handige extra’s zoals o.a een gids met bouwtekeningen voor steigerhouten meubelen.

Creatieve blokkades oplossen

Help jezelf, vriend(en), familie of kennissen om creatieve blokkades op te lossen door aan de slag te gaan met leuke doe-het-zelf projecten. Van kleine, gemakkelijk in elkaar te zetten snufjes zoals een boekenplank tot grotere uitdagingen zoals een tuinhuis, tuinkas of een complete (buiten)keuken! Met makkelijk te volgen handleidingen en aantekeningen bereik je fantastische resultaten. Je kunt tenslotte uit ruim 10.000 duidelijke bouwtekeningen van de hoogste kwaliteit kiezen dus de mogelijkheden zijn enorm.

Bouwen met hout of…

Hout is uitstekend materiaal om mee te bouwen. Het is een veelzijdig natuurproduct en met goed onderhoud kan het zeer lang meegaan. Dit bijzondere pakket met bouwtekeingen is uiteraard gericht op meubelen en accessoires van hout maar het is ook mogelijk om te variëren met andere materialen zoals kunststof of metalen.

Onbeperkt bouwtekeningen downloaden

Nog een groot voordeel aan het bouwtekeningen pakket is dat je na aanschaf onbeperkt en levenslang toegang hebt tot het ledengedeelte. Hier vind je alles netjes gecategoriseerd terug. Natuurlijk is het ook mogelijk om alle bouwtekeningen zelf op te slaan. Op deze manier heb je overal, wereldwijd, altijd toegang tot de bouwtekeningen.

Voor de doe-het-zelver of voor de zaak!

Naast dat dit pakket met meer dan 10.000 bouwtekeningen een leuk en origineel cadeau is voor de doe-het-zelver of professionele klusser, is het ook een uitstekende basis om je eigen bedrijf mee te beginnen. Bouw erop los en verkoop je verfijnde creaties. Wat dacht je van een op maat gemaakte kliko-ombouw voor in de tuin? Of steigerhouten lounge meubelen die jaar in jaar uit alsmaar populairder worden?

Wacht niet langer en lees snel verder voor de actuele aanbiedingsprijs!

Ja, ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *